Back to the top

Line-up

Broederliefde

Broederliefde

URBAN

De uit Rotterdam afkomstige rapformatie stonden 14 weken lang op nummer 1 in de Album Top 100. Ook stonden al op de grootste events in Nederland, waaronder Lowlands en Amstel Live.

Ronnie Flex

Ronnie Flex & Deuxperience

URBAN

Ronnie is uitgegroeid tot een van de grootste rappers uit de Nederlandse Hip hop Scene. Met meer dan 250 miljoen streams verbreekt hij record na record en brengt hij nummers uit met verschillende artiesten.

Bizzey

Bizzey

URBAN

Nadat Bizzey heeft besloten om in 2016 Yellow Claw te verlaten maakt hij daarna furore om solo door te gaan als DJ/rapper. Dit jaar dropt hij een nieuw album genaamd November, vernoemd naar zijn zoontje November.

La Fuente

La Fuente

HOUSE

Een Nederlandse DJ & producer die wereldwijd bekend is door zijn lekkere Housebeats. Elke maand heeft hij zijn eigen radio-uitzending genaamd Full Colour radio.

Erick E

Erick E

HOUSE

Een Nederlandse DJ afkomstig uit Amsterdam. Bekend van Housequake dat hij samen deed met Roog en MC Gee. Daarnaast heeft hij ook solo naam gemaakt in de Nederlandse housescene.

Roog

Roog

HOUSE

Een Nederlandse DJ & producer van housemuziek. Bekend van Hardsoul, samen gestart met zijn broer Greg en bekend van Housequake, samen met Erick-E en MC Gee.

Freddy Moreira

Freddy Moreira

URBAN

Een gezellige ladiesman die naast zijn explosieve performance bekend staat om zijn veelbeluisterde mixtapes. In Nederland draait hij alle clubs plat met zijn eclectische House, Caribbean en Urban sounds.

Lady Bee

Lady Bee

URBAN

Na 10 jaar actief te zijn geweest als MC heeft Bianca besloten om verder te gaan achter de draaitafel als DJ Lady Bee. Zij is uitgegroeid tot een van de bekendste vrouwelijke DJ’s van Nederland.

Irwan

Irwan

URBAN

DJ Irwan is een van Nederlands, Europa’s en zelfs Azië’s beste eclectische DJ’s. In Nederland is Irwan niet meer weg te denken uit de Urban scene.

Nafthaly Ramona

Nafthaly Ramona

URBAN

De uit Alphen ad Rijn afkomstige DJ/producer Nafthaly Ramona timmert hard aan de weg. Haar bekendste nummer in samenwerking met Bizzey & Hef heet Merry.

MC Nash

MC Nash

URBAN

MC Nash weet wel hoe hij het publiek los moet krijgen. Door zijn geweldige skills, gevoel voor muziek en een teveel aan energie is Nash de complete MC.

Childsplay

Childsplay

URBAN

Drie getalenteerde heren die zijn uitgegroeid tot een van de bekendste groepen in Nederland uit de Urban scene. Naast events zijn zij ook heel hard bezig om nieuwe muziek uit te brengen.

Jean

Jean & MC Maron Hill

HOUSE

Jean won vroeger de Nederlandse mix- en scratchkampioenschappen. In de jaren daarna heeft hij zich ontwikkeld als DJ. Meerdere hitsjes gescoord en heeft bij verschillende radiozenders zijn eigen radio-uitzending.

MC Roga

MC Roga

HOUSE

Roga begon als rapper maar maakte al snel kennis met Housescene. Zijn rauwe talent, kennis van muziek en vaardigheden vielen op hun plaats. Hij werkte samen met Tiesto, Carl Cox, Sunnery James & Ryan Marciano en vele anderen.

Le Mar

Le Mar

HOUSE

Zijn carrière begon toen hij in de finale belandde van de Twisted/Grolsch DJ-contest in Paradiso in Amsterdam, de grootste wedstrijd in Nederland. Le Mar stond op nationale en internationale feesten en festivals.

© Wet 'N Wild Beachfestival